Ahmet Uysal

Prizes

Professor Dr. Ahmet Uysal has received awards from some institutions and organizations for his achievements in studentship and academicianship.

Best Article Award

Best Article Award

2010. The Framing of Turkish Soap Opera in the Arab Media between Opposition and Admiration. 15. Amerikan-Arap İletişim Eğitimcileri Derneği Kongresi (AUSACE), 16-19 Ekim. Kuveyt Üniversitesi, Kuveyt.

First Prize

2010. Hayranlık ve Karşıtlık Arasında Türk Dizilerinin Arap Medyasındaki Yansıması. 15. Amerikan-Arap İletişim Eğitimcileri Derneği Kongresi (AUSACE), 16-19 Ekim. Kuveyt Üniversitesi, Kuveyt.

Best Article Award

2009. Media and Social Movements. 15. Amerikan-Arap İletişim Eğitimcileri Derneği Kongresi (AUSACE), 7-10 Kasım, 2009, Kahire Amerikan Üniversitesi, Mısır.

Third Prize

2009. Medya ve Toplumsal Hareketler. 15. Amerikan-Arap İletişim Eğitimcileri Derneği Kongresi (AUSACE), 7-10 Kasım, 2009, Kahire Amerikan Üniversitesi, Mısır.

Scholarships

Asistant Scholarship

2002

Southern Illinois University, Sociology Department

Assistant Scholarship

2002

Southern Illinois Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü

Abroad MS and Ph.D. Scholarship

1996. Ministry of Education

Yurtdışı Yüksek Lisans ve Doktora Bursu

1996. Milli Eğitim Bakanlığı

Ülkemizin seçkin Orta Doğu Uzmanlarından olan Ahmet Uysal, sadece ülkemiz gençlerinin dünya standartlarına ulaşması ve ülkemizi layıkıyla temsil edebilmeleri için düzenli olarak ücretsiz İngilizce ve Arapça dersleri vermektedir. Bu derslere siz de kolaylıkla evinizden aşağıdaki butonu tıklayarak takip edebilirsiniz.